Likestillingssenteret i Hamar slapp budsjettkutt.

I forslaget til statsbudsjett var deres budsjettpost tatt ned med én million kroner. Men i forhandlingene med Venstre og KrF ble potten til likestillingssentrene opprettholdt. Seniorrådgiver Frøydis Sund og resten av staben er lettet og glad.

– Forslaget om kutt ble reversert, i tråd med Venstres alternative statsbudsjett. KrF hadde lagt inn en ytterligere økning på en million kroner, men det gikk ikke gjennom. Uansett en stor takk til Venstre og KrF som sikra oss handlingsrom neste år. Vi takker også de andre partiene som tydelig har prioritert praktisk likestilling i sine budsjetter, Ap som la inn 20 millioner kroner ekstra til likestillingssentrene og SV som la inn 15 millioner kroner ekstra til regionale sentre for likestilling, sier Sund.

Likestillingssenteret har i løpet av høsten invitert alle ordførerne i regionen til møte, og håper å kunne inngå samarbeid om å gjøre arbeid i minst en av kommunene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.