Krøniken var med da gymsalen på Lunden skole denne uka var gjort om til innspillingsstudio. Klasse etter klasse var innom og sang inn de 18 sangene som i sommer var med i stykket om 150-årsfeiringen på Lunden skole.

– Kjempemorsomt å være med på, sa tredjetrinnselevene Signe Røe og Alessandra Finstad Larsen.

Mandag er siste innspillingsdag. Da skal Lundens eget musikkorps inn og spille inn det de framførte på forestillingen. Noen av elevene har også vært inne på Studio 19 for å synge sine solonumre.

Men det var en egen stemning i gymsalen da tredjetrinnselevene sang «Gym, gym, gymnastikk». For nå skal det bli ny skole i Øvre Vang, og like etter nyttår rives gymsalen og SFO-lokalene.

– Da blir det mye utegym, men vi er i dialog med Fart for eventuelt å leie lokaler når de nå får ny hall, sier rektor Kjell Ola Brodal.

Han er glad for at sangene fra jubileumsforestillingen blir bevart for ettertiden, og regner med at dette skal bli årets julegave i Øvre Vang. CD-en blir trykket opp i 500 eksemplarer, både med sang og som playback for bruk i skolesammenheng.

150-årsforestillingen på Lunden skole er skrevet av Tor Karseth og handler om elever som har gått der gjennom årene, men også om diskusjonen om da Skramstad skole skulle legges ned til fordel for en ny skole på Lunden. Da var argumentet at Lunden skole skulle ha gymsal. Nå skal altså gymsalen rives – og resten av skolen- rives, mens Skramstad fremdeles står der...

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.