• MORSOMT TITTEL:» Kjærligheten virrer rundt», heter dette bildet.

Sandra Marie begynte på Minipicasso da hun var seks år gammel. Nå, to år etter, henger mange av bildene hennes på veggene i lokalene til Minipicasso i ungdomshuset Seaside. Her er det både tegninger, linoleumstrykk, samt bilder som er malt både med vannfarger og andre sterkere farger. Sand har hun også brukt i bildene sine. På ett av bildene har hun dessuten brukt telys!

Sandra Marie hadde tegnet og malt ganske lenge før hun begynte på det første kurset.

– Da jeg var fem år sendte jeg et bilde jeg hadde laget til Ingrid Alexandra. Da fikk jeg bilde med takk tilbake, sier den unge kunstneren.

Og hun synes fremdeles det er kjempemorsomt med tegning og maling og alt det andre de driver på med på Minipicasso. Så morsomt at hun stiller opp på drop-in på Minipicasso nesten hver eneste lørdag.

– Jeg synes vi lærer masse, men det er ikke akkurat kunstner jeg har tenkt å bli, sier Sandra Marie.

Og skulle du ta turen innom for å se utstillingen, må du også lese titlene på alle de 40 bildene hennes. «Den morsomme middagen», «Kjærligheten virrer rundt» og «Hjernesnurr» er bare noen av de morsomme titlene. Utstillingen står oppe til over 25. mars – da kommer nemlig oldefar helt fra Moss for å se bildene hennes!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.