– Nå er det god grunn til å rydde i skap og i garasjen, sier Mette Holland fra skigruppa i Ottestad IL. Sammen med ildsjeler fra Vang skiløperforening Hamar skiklubb står skiklubben i Ottestad som arrangører av årets bytte- og salgsdag på Stortorget. Initiativet kommer fra Sparebank 1 Østlandet.

Det er fjerde gang byttedagen arrangeres, og stadig flere benytter seg av denne anledningen til å bytte eller selge utstyr som ikke brukes lenger og samtidig skaffe seg nytt utstyr. I fjor var det rundt 500 innom torget.

Arrangørene er opptatt av at det er mulig å være i vinteraktiviteter uten kostbart utstyr.

– Men på byttedagen ser vi også at en del yngre aktive utøvere skaffer seg veldig bra utstyr som eldre utøvere har vokst fra. De aktive utøverne passer godt på utstyret sitt så her kan en få god kvalitet til god pris, sier Kjetil Kjærnes fra Hamar skiklubb.

De som vil selge eller bytte må selv møte fram og gjøre i stand sine varer. Hvis du er i tvil om pris, kan du få hjelp fra arrangørene.

Og det er ikke bare ski og sko som er velkomment på byttedagen. Utstyr og klær til alpint, hockey. – Ja, alt vinterutstyr. Vi sier ikke nei til noe, vi, sier Mette Holland som også kan friste med kaffe og kaker. Overskuddet går til stiftelsen Utafor Innafor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.