Sammen med flere av sine medruss møtte hun flere av de frivillige i Barnekreftforeningen lokalt. Bjørn T. Aasen, Alison Hartman Kjønsberg og Cecilie Jessen Jemtland har alle fått kjenne på hvor hardt barnekreften kan ramme, og de er imponert over at russen tenker på dem.

– Det er veldig hyggelig at russen bryr seg om de små, sier Cecilie Jessen Jemtland. Hun hadde meg seg datteren sin, Caroline (10), som ble rammet av leukemi da hun bare var vel tre år gammel. Nå er hun frisk.

LES: Den viktige knuten

Alison Hartman Kjønsberg mistet den ene datteren sin i 2012, bare åtte år gammel. Hun døde av hjernekreft. Mia (10,5) mistet storesøsteren sin, men er blitt god venninne med Caroline. De møtes stadig på arrangementer gjennom Barnekreftforeningen. Nå har 29 lokale medlemmer vært på tur sammen til Legoland.

Bjørn T. Aasen kan bekrefte at pengene fra russen kommer godt med. Russen selv ønsker at summen deles mellom tilskudd til barnekreftforskning og til hygge for medlemmene.

Russen gjorde en stor innsats med å samle inn penger under Krafttak mot kreft.

– Men disse pengene er overskudd etter revy, russedåp og andre arrangement. Vi hadde lyst til å gi pengene til et veldedig formål i stedet for at det skulle gå tilbake til styrer, forteller Simen Arnesen.

Som så mange andre, ble også russen oppmerksom på Facebookaksjonen for Barnekreftforeningen både sentralt og lokalt. Faktisk kom det inn hele 16 millioner i aksjonen sentralt, og pengene går til forskning. Den lokale Barnekreftforeningen har fått inn 130.000 kroner på aksjonen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.