– Nå føler jeg meg nesten som Hamars svar på Snåsamannen, sier en lattermild Martinsen når HA kommer med premien, en iPad.

Han hadde helt glemt at han hadde svart på konkurransen i romjula 2017.

– Da satt jeg nok på hytta, og jeg har ikke googlet. Derfor har jeg nok hatt ekstra flaks siden jeg klarte så mange riktige svar. Men noen spørsmål vet en jo bare svaret på. Jeg visste jo at Storhamar Hockey ville ta NM-gullet, sier Ronny Sjonfjell Martinsen.

Det eneste spørsmålet han bommet på var om Ringsaker kom til å passere 35.000 innbyggere i 2018. Det gjorde kommunen ikke.

Men litt følger han nok med for senest i november vant han Flaxlodd i HAs ukesquiz!

Totalt var det 621 besvarelser på nett og papir i «Hva tror du?» for 2018. Som tidligere var de fleste spørsmålene lokale og spredt felt over et vidt felt. Mange av spørsmålene har tydeligvis vært enkle å besvare: De aller fleste, 70 prosent, svarte ja på spørsmålet om Einar Busterud kom til å stille som ordførerkandidat til neste valg. Hele 96 prosent av innsendte svarte også rett på om Hamar fortsatt var største byen rundt Mjøsa. Hovedandelen av innsenderne, 79 prosent, var også skjønt enige om at HamKam ikke kom til å rykke ned. Det var også godt over halvparten, 66 prosent, som svarte nei, og rett, på at Arthur Buchardt ikke ville få bygge høyhus i åtte etasjer på Sjusjøen. Det var heller ikke så mange som hadde tro på at Paul McCartney ville bli toppartisten på Stortorget i 2019. Mange trodde derimot at det skulle bli igangsatt bygging på Hervold-tomta i løpet av 2018. Det vet vi nå at det ikke ble.

Men det spørsmålet som flest bommet på var om Sylvia Brustad ville bli ordførerkandidat for Ap i Hamar. Her svarte hele 70 prosent av innsenderne ja- og feil.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.