Sjefredaktør Carsten Bleness delte ut til sammen sju diplomer og pengepremier, og fotograf Fredrik Olastuen kunne ta imot prisen for Årets bilde for sitt dramatiske foto fra dagen da Janne Jemtland ble funnet i Glomma.

HER er vinnerbildet og flere bilder fra funnet.

Det lokale nyhetsåret 2018 var i det hele tatt preget av Jemtland-drapssaken i Brumunddal, inkludert rettssaken i etterkant. Det gjenspeiles naturlig nok i journalistikken

Trond Svendsen fikk Årets sak-prisen, for nyhetsledende dekning av nettopp Jemtland-saken.
HER er en av Svendsens kommentarer om saken.

Sammen med Rune Steen Hansen, fikk han også diplomet for Årets HAtv-innslag, for deres direktesendinger fra tingretten under rettssaken i november/desember. 

Her er ett av de mange TV-innslagene.

Frank Brandsås fikk Årets reportasje for sin 24-timersdekning fra livet på Koigen i Hamar sommeren 2018. I ett helt døgn var han ute og møtte folk, og oppdaterte h-a.no med nye intervjuer hver time.

Nyhetsredaktør John Arne Holmlund stakk av med diplom for Årets digitale sak. Hans nyhetskommentar «Et dystert mørke har senket seg over byen» ble lest av svært mange og solgte i tillegg en rekke digitale abonnement på h-a.no.

Men alt er ikke digitalt. Christian E. Bergheim fikk prisen for Årets jeger 2018. Det vil si at han er den som sto bak flest førstesideoppslag i Hamar Arbeiderblad. Hele 42 ganger ble hans sak valgt som hovedsak på fronten av HA.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.