Politistasjonssjef Bjørn Lier er kjent med at det har vært noen bekymringsmeldinger etter at Ringgata ble stengt.

– Vi har vært ute og kikket, men ikke gjennomført noen direkte kontroller. Så vidt jeg vet har heller ingen bilførere fått forelegg ennå, sier han.

Lier sier politiet foreløpig ikke har planlagt konkrete tiltak.

– Hvis trafikken blir et problem, da vil vi være mer synlige og holde kontroller. Inntil videre avventer vi. Jeg vil oppfordre alle bilister til å være tålmodige og respektere fartsgrensene, sier han.

Også avdelingsingeniør Luis Barra i Statens vegvesen er kjent med meldingene fra beboerne:

– Vi har skiltet omkjøring, men kan ikke tvinge folk til å kjøre der. Hvis trafikken og hastigheten er et problem, kan vi pålegge utbyggeren å forsterke eksisterende skilting. Jeg tror ikke det fører til mindre trafikk, men vi kan minne om at fartsgrensen er 30 km/t.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.