Salongen ble startet av Perry Wangsmo allerede i 1958, og han startet også flere salonger i Hedmark og i Oslo. Christin Mjåseth har vært medeier i bedriften de siste 24 årene og er daglig leder for Salong Perry i Hamar. I dag eier hun salongen alene, men navnet har hun beholdt:

– Det ligger mye historie i navnet og i gründeren bak det, sier hun.

Det som startet som en frisørsalong, er nå både frisør- og velværesenter. Totalt er det 26 ansatte, fordelt på frisør, klippotek og hudpleie (hud, fot og spa).

– Hudpleie, eller skjønnhetspleie som det het den gang, var litt «fyord» og ble sett på som jålete når vi startet med det i 1967. I dag har både faget og etterspørselen blitt større, og det er denne avdelingen som vokser raskest hos oss, sier Christin Mjåseth.

Hun kan ikke klage på stabiliteten, verken hos de ansatte eller hos kundene. To av de ansatte har faktisk vært i salongen i 50 år, noen av stamkundene like lenge.

Perry Hamar tar inn to nye lærlinger hvert år og har i snitt tre til fire lærlinger.

– De er vår hovedkilde til rekruttering og hjelper oss med å holde oss oppdatert innen frisørfaget, sier Christin Mjåseth. I september tar hun med seg staben på inspirasjonstur til Paris.

NHO Innlandet har over 2.000 medlemsbedrifter og kårer hver måned en bedrift som utmerker seg. Målet med kåringene er å vise mangfoldet i små og store bedrifter i Innlandet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.