For tirsdag 11. januar er det igjen mulighet for å delta på nybegynnerkurs i seniordans i Velferden i Hamar. I fjor fikk de med seg 12 nye dansere, og Slapgård håper like mange våger seg frampå denne gangen.

– Her er det minst like viktig å ha det morsomt og sosialt som det er å gjøre alt riktig, sier Nils Slapgård, som sammen med kona Ingrid Mauseth Tuko instruerer nybegynnerne tirsdagskvelden. Faktisk instruerer de seniordans sju timer i uka i tillegg til at de danser folkedans.

For deg som ikke vet hva seniordans går ut på, er det fullt mulig å komme og ta en kikk tirsdag kveld.

– Helt uforpliktende, lover Nils Slapgård.

Deltakere må ikke være par for å være med.

Til nybegynnerkurset trengs det ingen forkunnskaper. Instruktørene begynner veldig grunnleggende med enkle dansetrinn, først uten musikk, så med musikk i samme rytme som vals, foxtrot, tango, swing, bugg og folkedans, men med spesielle dansetrinn for seniordans.

– Vi tar det opp igjen mange ganger slik at alle skal ha sjanse til å henge med, sier Nils Slapgård.

Han understreker at kurset er på kveldstid slik at også de som fortsatt er i jobb kan delta. Også de som deltok på nybegynnerkurs i fjor er velkommen på nybegynnerkurset.

– Ta med gode sko og kaffekopp og kom, sier Slapgård.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.