Da Krøniken besøkte Olsrud torsdag, var innøvingen av julespillet om nissen som blir borte i full gang. Både låvebrua, låven og potetbua er tatt i bruk, sanger, musikk og tale er innspilt i Olsruds eget lydstudio.

– Vi kan det nesten, enda vi bare har øvd tre ganger, sier Carolina Gleditsch. Nå blir det striøving siste uka for torsdag er det stort julemarked på Olsrud, med to forestillinger av julespillet.

– Ja, i år satser vi på skikkelig julemarked, og julespillet er bare en liten del av alt som skjer her den kvelden, sier vernepleier og primus motor for det store arrangementet, Linda Westlie Dufseth.

På plassen foran Olsrud blir det mange boder denne kvelden med et rikelig utvalg av alt som produseres. Fra tekstilverkstedet er det masse ulike strikkevarer til barn og vokse, blant annet røde langluer og blånisseluer. Olrud Lille, som er utsalgsdelen til verkstedet, har for øvrig langåpent fra mandag til onsdag kommende uke.

På julemarkedet vil også varene til snekkeravdelingen være til salgs, og her er det mye å velge i. Kantina på Olsrud skal selge julekaker. Og vil du ha en spesiell julegave, kan du få spilt inn en CD på Olsruds eget lydstudio denne dagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.