– Kjellergutta har kommet på toppen. Er det ikke flott, sier Grethe Jordheim, styreleder i LHL.

Etter en temmelig trangbodd tilværelse i Grønnegata, har LHL fått femårskontrakt på Bane NORs eiendom på Tjuvholmen. De 100 kvadratmeterne i Grønnegata er byttet ut med 500 romslige kvadratmeter i det store bygget. Her har trearbeiderne, som møtes to ganger i uka, fått tre rom i øverste etasje til disposisjon.

– Og så lyse rom og se på den utsikten da, sier de, veldig godt fornøyde med å ha trukket vinnerloddet om plasseringen.

Også dreierne som har fått nye lokaler i første etasje, er godt fornøyd. Nå er nesten alle maskinene på plass, og de gleder seg til å møtes over hobbyen sin igjen en gang i uka, slik de har gjort i mange år.

Totalt har LHL 400 medlemmer, men de aller fleste er bare støttemedlemmer. Her er det ikke noe krav om å være hjerte- eller lungesyk for å bli medlem, men det kreves medlemskap for å være med på de ulike aktivitetsgruppene.

– Vi har allerede hatt folk på døra her som har lurt på om de kan få bli med, forteller Grethe Jordheim.

Tidligere hadde LHL også ei damegruppe, men akkurat nå ligger den nede. Jordheim håper den skal komme i gang igjen når bare all flyttingen er unnagjort. – Her har vi også mulighet for enkle trim- eller yogagrupper, eller kanskje ei strikkegruppe. Det er masse muligheter nå som vi har plass, sier Grethe Jordheim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.