Hele det avtroppende styret fikk blomster for jobben de har lagt ned på et styremøte i Klukstuens Venner mandag. Flere i styret fortsetter den frivillige innsatsen sin, men etter over 17 års innsats i styret, ønsket Odd Aspeli og Aud Dorith Salte å gå ut av styret.

Odd Aspeli har sittet som formann i styret i alle disse årene. Iren Qvigstad, som nå tar over som styreleder, utnevnte Odd Aspeli som æresmedlem av Klukstuens Venner.

– Du skal vite at både beboere, pårørende og ansatte her har satt utrolig stor pris på den jobben dere har gjort, sa Qvigstad til en rørt Odd Aspeli. Qvigstad har for øvrig jobbet på Klukstuen fra det åpnet, men er nå blitt pensjonist.

– Jeg setter veldig stor pris på å få dette som takk for noen jeg har brent slik for og brukt så mye tid på gjennom mange år. Men årsaken til at jeg har gjort dette i så mange år, er at jeg har hatt så utrolig flinke folk med meg i styret, sa Aspeli.

Han var med i interimsstyret som ble dannet under planleggingen av Klukstuen, og sammen med Aud Dorith Salte stekte han vafler og kokte kaffe til de 17 første beboerne som flyttet over fra Finsal sykehjem til Klukstuen. Siden har venneforeningen hatt en hånd med både aktiviteter og tiltak for de eldre.

Nå er for øvrig arbeidet i gang med nytt dagsenter på Klukstuen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.