Hamars nyeste treningssenter holder til i passasjen mellom Aktiv og Nordea, ganske så tilbaketrukket, og åpnet for en knapp uke siden. Etter en hektisk periode med oppussing, er det nå et romslig lokale med 10 treningsapparater som tar imot deg. Den store forskjellen på disse apparatene og de du finner i andre treningssentre er at disse er motoriserte. Du bestemmer selv tempo og tyngde, men apparatene går av seg selv når du har trykket på knappen.

– Det var søsteren min som gjorde meg oppmerksom på disse apparatene. Hun har selv startet et lignende treningssenter på Dal, og jeg skulle være med og se på apparatene. Jeg innrømmer det gjerne, jeg var veldig skeptisk. For hvilken effekt skulle slik trening ha?, sier Espen Berntsen.

Han ble overbevist. For selv om apparatene gikk av seg selv, kjente han det muskler han ikke hadde brukt på en stund.

– Dette er fin trening for kronisk syke, for eldre som har godt av å få opp blodsirkulasjonen og for folk som kanskje har mistet treningsmotivasjonen. Her blir det ikke støyende musikk, hopp og tjohei, bare enkel trening, sier Berntsen.

Feel good Hamar er 17. senter i kjeden. Senteret vil være betjent på dagtid, men blir også åpent med kort utover vanlig åpningstid.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.