I år er det 12. gang dansepedagogene Annette Brandanger og teaterpedagog Linda Moldal Andersen klemmer til med dans- og dramasommerskole. Begge jentene er fra Ottestad, men til daglig jobber Annette i London, mens Linda holder til i Oslo. Men fra 24. juli er de på plass i Hamar Teater. Fra 24.–29. juli er det åpent for barn og unge mellom 9 og 14 år, fra 31. juli til 5. august er det tilbud for dere mellom 12 og 18 år.

– Vi har plass til 32 barn og unge i begge uker så her er det bare å melde seg på, sier Linda Moldal Andersen.

Flere av deltakerne har vært med i flere år, men hvert år kommer det også nye med, både gutter og jenter.

– Vi får høre at det er foreldre som legger opp ferien sin etter Breakaleg og det synes vi jo er veldig morsomt, sier Linda.

I hver av ukene jobbes det fram mot en forestilling, og i år er det «Annie» som skal framføres. Linda Moldal Andersen lover at alle skal få roller, alle skal bli sett og hørt.

– Annette og jeg er barndomsvenninner, og vi var i første kullet på musikk og dans på Stange videregående skole. Denne sommerskolen er akkurat det vi savnet sjøl på den alderen, sier Linda Moldal Andersen som gleder seg til å samarbeide med barndomsvenninna igjen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.