Ankerskogen har i høst jobbet med å få på plass en ekstern driver av kafeen og serveringstilbudet ved anlegget. Nå er arbeidet i mål.

Pål Inge Ransted starter opp sin virksomhet i Ankerskogens lokaler fra 2. januar 2017.

– Vi kommer til å presentere en variert meny med vekt på lokale leverandører og egenprodusert mat tilpasset det kundene vil ha. Vi vil tilby sunne produkter som salatbar og mat produsert fra bunnen av. Is, brus, kaffe, vafler og egenproduserte burgere er også naturlig å servere i et opplevelsesanlegg som Ankerskogen, sier Ransted.

Bruker egen kokk

Den nye driveren satser på å ha en egen kokk som får ansvaret for produksjonen av mat ved kafeen.

– Svenske Henrik Andersson vil være vår mann i Ankerskogen. Han har lang erfaring fra serveringsbransjen, som kokk og kjøkkensjef i både Sverige og Norge, sier Ransted.

Publikum har savnet tilbudet

Daglig leder i Ankerskogen svømmehall, Morten Lillehagen, er glad for at avtalen nå er på plass. Siden august i år har det kun vært en kioskfunksjon i anlegget – uten produksjon av mat.

– Publikum har vært veldig tydelige på at de savner et mer utvidet serveringstilbud både ut mot svømmehallen og i kaféområdet ved inngangspartiet. Vi har stor tro på at Pål Inge Ransted skal gi våre kunder et godt og variert serveringstilbud, sier Lillehagen.

Fakta om Kalas Catering

Kalas Catering AS, med tilhold i Stange, har de siste tre årene basert seg på cateringtjenester i tillegg til utleie av personell til HORECA-bransjen; i hovedsak til hoteller og serveringssteder som har behov for kokker og service-personell under høysesong, vikariater og ferieavvikling.

Siden 1993 har Ransted drevet innen catering lokalt i tillegg til produksjon og daglig distribusjon av påsmurt mat til om lag 80

utsalgssteder innen servicehandelen i Akershus, Hedmark og Oppland.

I perioden 2003–2011 overtok han driften av Malungen Gjestegård i Stange. Samtidig var han også involvert i drift av restaurant og selskapslokaler i Oslo.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00