Ankerskogen har i høst jobbet med å få på plass en ekstern driver av kafeen og serveringstilbudet ved anlegget. Nå er arbeidet i mål.

Pål Inge Ransted starter opp sin virksomhet i Ankerskogens lokaler fra 2. januar 2017.

– Vi kommer til å presentere en variert meny med vekt på lokale leverandører og egenprodusert mat tilpasset det kundene vil ha. Vi vil tilby sunne produkter som salatbar og mat produsert fra bunnen av. Is, brus, kaffe, vafler og egenproduserte burgere er også naturlig å servere i et opplevelsesanlegg som Ankerskogen, sier Ransted.

Bruker egen kokk

Den nye driveren satser på å ha en egen kokk som får ansvaret for produksjonen av mat ved kafeen.

– Svenske Henrik Andersson vil være vår mann i Ankerskogen. Han har lang erfaring fra serveringsbransjen, som kokk og kjøkkensjef i både Sverige og Norge, sier Ransted.

Publikum har savnet tilbudet

Daglig leder i Ankerskogen svømmehall, Morten Lillehagen, er glad for at avtalen nå er på plass. Siden august i år har det kun vært en kioskfunksjon i anlegget – uten produksjon av mat.

– Publikum har vært veldig tydelige på at de savner et mer utvidet serveringstilbud både ut mot svømmehallen og i kaféområdet ved inngangspartiet. Vi har stor tro på at Pål Inge Ransted skal gi våre kunder et godt og variert serveringstilbud, sier Lillehagen.

Fakta om Kalas Catering

Kalas Catering AS, med tilhold i Stange, har de siste tre årene basert seg på cateringtjenester i tillegg til utleie av personell til HORECA-bransjen; i hovedsak til hoteller og serveringssteder som har behov for kokker og service-personell under høysesong, vikariater og ferieavvikling.

Siden 1993 har Ransted drevet innen catering lokalt i tillegg til produksjon og daglig distribusjon av påsmurt mat til om lag 80

utsalgssteder innen servicehandelen i Akershus, Hedmark og Oppland.

I perioden 2003–2011 overtok han driften av Malungen Gjestegård i Stange. Samtidig var han også involvert i drift av restaurant og selskapslokaler i Oslo.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.