Tidlig fredag morgen ble de ansatte ved Jønsrudløkka barnehage på Hamar vest møtt av et kjedelig syn.

I løpet av natten har både et gjerde og en lyktestolpe fått seg en skikkelig smell. Rundt tre meter med barnehagegjerde ligger nå flatt under et lag med snø.

Styrer Lise Sofie Hågensen sier til HA at barnehagen har kontaktet politiet for å melde om hendelsen.

Hågensen antar at det hele må ha skjedd i løpet av kvelden eller natten.

– Vi vet ikke hva som har skjedd. Gjerdet er muligens kjørt ned, og lyktestolpen henger og dingler.

 Må ungene være inne i dag?

– Nei, vi må jo ut og leke i nysnøen. Vi lager en midlertidig sperring og får de ansatte til å passe på. Nå må vi få reparert gjerdet så fort som mulig, sier styreren.

Politiets operasjonsleder sier til HA at de ikke fikk melding om hendelsen før barnehagen selv tok kontakt. Politiet vet derfor ikke noe mer om årsaken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.