Etter å ha jobbet på Narvesen på jernbanen i ti år, tok han over driften av Narvesen på Torghjørnet i september. Da var de fleste forretningene borte. Tilbake er bare Oscar Frisør, Boots apotek Løven og GameStop, i tillegg til McDonalds på enden av bygget.

–Når du åpnet døra inn til Torghjørnet, var det som å åpne en garasjeport. Helt tomt og helt stille, sier han og rister på hodet.

Samtidig fikk Nazir Rostaki høre fra flere av kundene sine at de savnet kafeen på Torghjørnet. Det hadde vært et hyggelig møtested for flere.

Rostaki kontaktet senteret og spurte om det var greit at han satte fram stoler og bord slik at folk ha sjansen til å sette seg ned. Tillatelse fikk han.

– Jeg håper folk vil komme hit, varme seg litt, sette seg ned og ta en kopp kaffe og prate sammen. Vi må gjøre noe alle sammen for å skape litt liv i sentrum igjen. Men hvis ikke jeg gjør noe og hvis ikke andre her gjør noe, så skjer det ingenting, sier Nazir Rostaki.

Han innrømmer at han ser fram til sommeren med masse mennesker nede i sentrum. Men han mener det må gjøres mer for å få mer aktivitet også om vinteren.

– Hvis du går inn på et kjøpesenter, ser du massevis av ungdommer som bare går rundt. Hva om de fikk et samlingssted, for eksempel her i kjelleren på Torghjørnet. Det er massevis av plass, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.