Mandag starter Hias arbeidet med å legge nye vann- og avløpsrør på strekningen mellom krysset Ringgata/Maths Pedersens gate og den gamle yrkesskolen. Her blir Ringgata helt stengt fram til april.

I mai fortsetter Hias arbeidet med rørnettet mellom kryssene i Solvangvegen og Furnesvegen. Her blir Ringgata stengt mellom mai og oktober. Parallelt starter vegvesenet byggingen av ny rundkjøring i krysset Ringgata/Furnesvegen.

Siste fase, som starter i oktober 2017, innebærer vann- og avløpsrør, samt ferdigstilling av rundkjøring, gang- og sykkelveg. Hele byggeprosjektet skal være ferdig og avsluttet i september 2018.

Statens vegvesen planlegger å holde Furnesvegen åpen for vanlig trafikk gjennom nesten hele byggeperioden. Kun i korte perioder vil det bli nødvendig å sperre den viktige vegforbindelsen inn og ut fra byen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.