De siste ukene har det vært mye snakk om sikkerheten rundt feiringen av nasjonaldagen. Terrorfrykt preger enkelte norske byer, men på Hedmarken går det foreløpig ganske rolig for seg.

Politiet vil ha mer uniformert personell utplassert på årets nasjonaldag. Samtidig oppfordrer politiet alle til å feire på helt vanlig vis.

Stabssjef Pål Erik Teigen i Innlandet politidistrikt sier følgende til HA:

– Det vil bli litt mer synlig politi i gatene, men vi har ingen indikasjoner på trusler i vårt distrikt. Jeg oppfordrer folk til å feire som vanlig.

– Ingen veisperringer eller betongklosser som sperrer gatene?

– Nei, det ligger an til å bli en ganske vanlig nasjonaldagsfeiring.

Politistasjonssjef Bjørn Lier sier politiet hele tiden gjør fortløpende trusselvurderinger før 17. mai.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.