Haugevis av hestekrefter, polert lakk og sjeldne kjøretøy var samlet i Vikingskipet under bilmessen Show’n Shine som ble arrangert av Moldestuket i helga. Flere tusen tok turen innom for å se de godt over 200 kjøretøyene som var utstilt. Mange av dem svært sjeldne.

Niklas Løken og Hans Robert Feldt hadde med seg en Chevrolet Impala fra 1961 som eies av Kåre Sigerset. De har brukt to måneder og utallige timer på å bygge opp bilen før messen.

– Men til vinteren skal alt av og byttes ut, sier Løken.

– Hvorfor det?

– Det er detaljer. Det er en sjelden bil og det er vanskelig å få tak i deler, sier Feldt.

Først skal bilen brukes flittig gjennom sommeren.

– Men det er et helvete å kjøre den, gliser Løken, som anslår at bilen har en verdi på en halv million kroner.

De hadde tatt turen fra Molde, og var fornøyd med messen.

– Det er en kjempesuksess, sier Løken.

Einar Sandberg, Henrik Aabakken og Admir Hatic fra Brumunddal var også på plass i Vikingskipet.

– Jeg skrur, mekker og bygger bil selv, så vi måtte ta en tur hit. Det er sjeldent det er biltreff i Vikingskipet, men nå er det mye bra her, sier Aabakken.

Selv om de tre har litt ulike preferanser når det gjelder bil, var det noe for enhver smak på messen.

– Det er så mye her og det er en god blanding. Det er ikke hver dag det er noe så stort her, sier Hatic.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.