Linn sjøl synes det er veldig hyggelig å få slik oppmerksomhet for jobben hun gjør.

–Men jeg tror at jeg som frivillig får flere hyggelige tilbakemeldinger enn mange får i den betalte jobben sin. De som jobber på frivilligsentralen og de som får hjelp er flinke til å vise at de setter pris på oss, sier Linn Sæthre. Til tross for sin unge alder, har hun allerede vært frivillig i fem år. Som ung ufør og innflytter til Hamar hadde hun veldig lyst å ha noe å gjøre. Og siden hun bodde rett ved frivilligsentralen, var det lett å ta kontakt. Nå er hun både telefonvakt og frivillig på tilstelninger både på sentralen og på sommedagen for eldre. Hun tok også initiativ til å male på Frivilligsentralen.

Det var Liv Kjersti Tangen på Astoria blomster som tok kontakt med Frivilligsentralen for å høre om de ikke ville kåre månedens frivillige. Daglig leder for Frivilligsentralen, Anne Thingstad Eriksen, er takknemlig for at næringslivet vil bidra. Dermed blir det nå kåret én frivillig for hver måned i 2019.

– Vi har veldig mange å ta av, og det er veldig fint at det nå kommer mange yngre inn som vil gjøre en frivillig innsats. Men utover året blir det nok frivillige i mange aldre som vil gjøre seg fortjent til blomsterbuketten, sier Anne Thingstad Eriksen.

– Jeg har hatt en del kontakt med Frivilligsentralen fordi jeg har bidratt med blomster til julekvelden på Gregers. Det har vært i Astorias ånd å støtte lag og foreninger, og jeg synes det er viktig å følge opp det, sier Liv Kjersti Tangen.

Astoria Blomster er Hamars eldste faghandel innen blomster, og butikken har holdt til i samme lokaler helt siden 1940. Tangen tok over forretningen etter Per Pettersen, som igjen overtok den etter sin mor.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00