Linn sjøl synes det er veldig hyggelig å få slik oppmerksomhet for jobben hun gjør.

–Men jeg tror at jeg som frivillig får flere hyggelige tilbakemeldinger enn mange får i den betalte jobben sin. De som jobber på frivilligsentralen og de som får hjelp er flinke til å vise at de setter pris på oss, sier Linn Sæthre. Til tross for sin unge alder, har hun allerede vært frivillig i fem år. Som ung ufør og innflytter til Hamar hadde hun veldig lyst å ha noe å gjøre. Og siden hun bodde rett ved frivilligsentralen, var det lett å ta kontakt. Nå er hun både telefonvakt og frivillig på tilstelninger både på sentralen og på sommedagen for eldre. Hun tok også initiativ til å male på Frivilligsentralen.

Det var Liv Kjersti Tangen på Astoria blomster som tok kontakt med Frivilligsentralen for å høre om de ikke ville kåre månedens frivillige. Daglig leder for Frivilligsentralen, Anne Thingstad Eriksen, er takknemlig for at næringslivet vil bidra. Dermed blir det nå kåret én frivillig for hver måned i 2019.

– Vi har veldig mange å ta av, og det er veldig fint at det nå kommer mange yngre inn som vil gjøre en frivillig innsats. Men utover året blir det nok frivillige i mange aldre som vil gjøre seg fortjent til blomsterbuketten, sier Anne Thingstad Eriksen.

– Jeg har hatt en del kontakt med Frivilligsentralen fordi jeg har bidratt med blomster til julekvelden på Gregers. Det har vært i Astorias ånd å støtte lag og foreninger, og jeg synes det er viktig å følge opp det, sier Liv Kjersti Tangen.

Astoria Blomster er Hamars eldste faghandel innen blomster, og butikken har holdt til i samme lokaler helt siden 1940. Tangen tok over forretningen etter Per Pettersen, som igjen overtok den etter sin mor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.