– Forhåpentlig får vi inn litt penger også, og det går rett til Kreftforeningen. Men det er like viktig at vi får skapt litt oppmerksomhet om Rosa Sløyfe-aksjonen og årets tema, senskader etter behandling, sier Terje Vindihåret Larsen, som har tatt mellomnavnet som følge av sin store fascinasjon for indianere.

Dans og musikk

Lørdag går startskuddet for Rosa Sløyfe-aksjonen i Hamar. Da er det turmarsj, og siden er det kjoleauksjon på Hamar Teater. Men imellom her inviterer Larsen til arrangementet på Østre torg som han har tatt initiativ til og samarbeidet med Kreftforeningen om. Hit kommer PS Dance Crew og et danseteam fra Brumunddal som kaller seg Extented Crew. Fra Sagatun brukerstyrte senter kommer det trubadurer som skal underholde, og siden blir det variert dansemusikk av bandet Sprellemenn.

– Du skal ikke se bort fra at det blir mulig å få en dans med meg også, men det kommer til å koste, sier Terje Vindihåret Larsen.

MiniPicasso har med maler slik at både barn og voksne med kan lage sine egne sløyfer.

På torget blir det også grilling av pølser, sponset naturligvis, og alle inntekter går i Rosa Sløyfe-potten.

– Fra HamKam og Storhamar Håndball har vi fått signerte trøyer, og de skal auksjoneres bort. DnB har lagt inn bud på 1.000 kroner på HamKam-drakta, og Sparebanken Hedmark starter budrunden på Storhamar-drakta med 2.000 kroner, sier Terje Vindihåret Larsen.

Han har lagt inn auksjonen på Facebook under Arrangement til støtte for Rosa Sløyfe.

Det er ikke første gang Larsen setter i gang arrangement til støtte for ulike formål. Det var han som sto bak støttearrangementet etter Utøya. og han har også vært med på hjelpearbeid både på Filippinene og i Kambodsja.

Larsen har selv opplevd flere dødsfall i familien som følge av kreft, og ønsket sterkt å gjøre en innsats for kreftsaken.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00