Det er fem lokale kunstnere, med veldig ulike teknikker og uttrykksmåter, som nå fyller veggene på rammeverkstedet.

Ragnhild Brodal har denne gang satset på ganske små bilder i tusj og akvarell, flere litt naivistiske med barn og dyr.

– Og farger, jeg liker å bruke glade farger, sier Brodal som har hatt flere utstillinger her lokalt tidligere. Denne gang har hun med seg 15 bilder.

Tordis Børresens bilder er alle malt med akryl, og her er det både figurative og nonfigurative bilder. Børresen har ikke malt de siste tre årene, og bildene hun har med denne gangen er fra før denne perioden.

Brit Henriette Enger er veldig produktiv, og på Ankerløkken stiller hun ut akvareller, flere av dem med naturmotiver.

Natur er det også mye av i bildene til Britt Kristin Mikaelsen fra Næroset. Hun har med 20 bilder, de aller fleste er etsninger. Men hun har også fire oljemalerier på veggene.

Den yngste blant utstillerne, og den som skiller seg mest ut, er Rikke Winsjansen (26) fra Hamar. Hun er utdannet illustratør og har med 11 bilder. Her er det spreke bilder i blandet teknikk, hovedsakelig bruker hun blyant.

Michael Schlømer, leder for Ankerløkken rammeverksted, er veldig fornøyd med å få til en så variert juleutstilling.

– Vår fremste oppgave er å være en opplæringsbedrift. Men det er både hyggelig og lærerikt å se bildene på veggen, sier Schlømer som håper mange vil komme innom. Det er nå tatt i bruk et ekstra rom til utstillingen.

Den åpnes midt på dagen tirsdag og da er noen av kunstnerne til stede. Hvis man ønsker å se utstillingen på kveldstid, må en ta kontakt med en av kunstnerne.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00