Det er fem lokale kunstnere, med veldig ulike teknikker og uttrykksmåter, som nå fyller veggene på rammeverkstedet.

Ragnhild Brodal har denne gang satset på ganske små bilder i tusj og akvarell, flere litt naivistiske med barn og dyr.

– Og farger, jeg liker å bruke glade farger, sier Brodal som har hatt flere utstillinger her lokalt tidligere. Denne gang har hun med seg 15 bilder.

Tordis Børresens bilder er alle malt med akryl, og her er det både figurative og nonfigurative bilder. Børresen har ikke malt de siste tre årene, og bildene hun har med denne gangen er fra før denne perioden.

Brit Henriette Enger er veldig produktiv, og på Ankerløkken stiller hun ut akvareller, flere av dem med naturmotiver.

Natur er det også mye av i bildene til Britt Kristin Mikaelsen fra Næroset. Hun har med 20 bilder, de aller fleste er etsninger. Men hun har også fire oljemalerier på veggene.

Den yngste blant utstillerne, og den som skiller seg mest ut, er Rikke Winsjansen (26) fra Hamar. Hun er utdannet illustratør og har med 11 bilder. Her er det spreke bilder i blandet teknikk, hovedsakelig bruker hun blyant.

Michael Schlømer, leder for Ankerløkken rammeverksted, er veldig fornøyd med å få til en så variert juleutstilling.

– Vår fremste oppgave er å være en opplæringsbedrift. Men det er både hyggelig og lærerikt å se bildene på veggen, sier Schlømer som håper mange vil komme innom. Det er nå tatt i bruk et ekstra rom til utstillingen.

Den åpnes midt på dagen tirsdag og da er noen av kunstnerne til stede. Hvis man ønsker å se utstillingen på kveldstid, må en ta kontakt med en av kunstnerne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.