– Vi har stilt ut i Klokkergården i Løten tidligere, men nå ville vi vise oss fram utabygds, sier Randi Møllenes i Løten kunst- og håndverkforening. Hun har malt i 25 år og er en av mange som har holdt foreningen i gang så lenge.

På åpningsdagen torsdag har Løten-ordfører Bente Elin Lilleøkseth lovet å komme for å åpne den omfattende utstillingen. Gina Sigstad skal fortelle litt om historien til Løtenbygningen, og Gabrielle Niedermeier synger middelaldersanger.

Dermed skulle stemningen være satt til å ta en runde for å kikke på et utvalg av alt de 75 aktive medlemmene har laget. Her er det malerier i olje og akryl, fra veldig naturalistiske bilder til spreke, figurative bilder. Akvareller er det også. Foreningen har tatt i bruk alle rommene i Løtenbygningen for å få plass.

Men blant medlemmene er det også mange som er aktive med keramikk. Her er det både flott brukskeramikk, skulpturer, knapper og mange ulike pyntegjenstander. Også sølvsmykker er med i utstillingen.

– Vi har medlemmer fra både Hamar og Stange i tillegg til Løten, og vi er alltid åpne for flere. Vi holder egne kurs med jevne mellomrom, sier Randi Møllenes.

Utstillingen åpner midt på dagen torsdag 21. og er åpen alle dager fram til 1. juli.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.