– Vi har ganske forskjellig uttrykk, og derfor passer det så fint å stille ut sammen. da konkurrerer vi ikke, sier Reidun Søby Eriksen.

Les også: Gir Vigelandskulpturer nytt liv i skarpe farter

Men vil du se hva de lager, må du benytte anledningen i helga. Utstillingen ble åpnet sist helg, og de har også holdt åpent litt på dagtid når de har hatt anledning. Lørdag og søndag håper de igjen på godt besøk før de pakker ned bildene for denne gang.

De tre har malt hver for seg og sammen gjennom mange år. Alle tre har fulgt kurs hos Jon Olav Helle, og det var gjennom disse kursene de fant tonen. Nå har de reist rundt på utstillinger flere utstillinger, og nye utstillinger venter.

Reidun Søby Eriksen og Anne Berg kan ikke få fullrost den hjelpen og støtten de har fått fra Jon Olav Helle og kona Britt Solvor Langen Helle.

På utstillingen på Domkirkeodden har de tatt i bruk alle rommene i første etasje for å få plass til de rundt 70 bildene de har med. Anne Berg maler med akryl og beveger seg i landskapet mellom figurativt og nonfigurative bilder. Hun har også laget kalendere, kopper og kort med egne motiver.

Reidun Søby Eriksen sverger til oljemaling og har et variert utvalg av bilder.

Terje Syversen fra Helgøya maler både landskaper og dyr, og blant bildene hans er det mange motiver fra Helgøya.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00