I år er det Gaute Ormåsen som er hovedartist på sommerdagen og arrangørene håper brumunddølen skal slå godt an.

– Her er det bare å komme, ikke noe påmelding, og arrangementet er gratis, sier Anne Thingstad Eriksen, leder for Hamar Frivilligsentral. De samarbeider med Frisklivssentralen om dette utendørsarrangementet for eldre i Hamar, og interessen for sommerdagen har økt år for år. I fjor var det rundt 500 som kom, og arrangørene håper på minst like mange i år. Alle skal få kaffe og noe enkelt å spise, garanterer arrangørene.

Som tidligere blir de eldre møtt av musikk når de kommer, og som før står Per Rostad i spissen for trioen som i år heter «The new old boys swingers». Ordfører Einar Busterud skal åpne sommerdagen.

Sidsel Fasting har med seg flere dansere som møtes hver uke for å danse swing.

Alle som kommer på sommerdagen, får en billett som er med i lotteriet. Vil du øke vinnersjansene dine, er det mulig å kjøpe flere lodd.

Sommerdagen for eldre får også besøk av elever fra Storhamar skole som skal framføre sanger fra 60-, 70- og 80 tallet.

I år er det satt opp do ved inngangen til utescenen. Fint vær ligger det også an til å bli.

– Husk solhatt og solkrem, oppfordrer Hallvard Tilley på Frivilligsentralen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.