Hamar Rotary, Domkirkeodden og Hamar kommune hadde stor suksess med St. Hans-festen i fjor. 4.000 mennesker la kvelden til Odden, langt flere enn det arrangørene hadde drømt om.

SE HER: Slik blir været i kveld

I år er programmet utvidet. Som i fjor settes det opp store griller på området, men maten må du ta med sjøl. Det er ikke lov å bruke engangsgriller. Grillene skal være varme fra kl. 18.

Fra scenen blir det underholdning fra klokka 19. Derfra får du høre Lisa Nybrott med band, Geirr Lystrup framfører egne sanger og byr opp til allsang, det blir oppvisning av PS: dance, og dessuten får du høre Bernt Ola Volungholen, operasangeren som ble kåret til Mesterborger av Hammer by i 2016.

Men så var det været da. Kultursjef Morten Midtlien innrømmer at de har vært i tvil om hva de skulle gjøre da meteorologene meldte dårlig vær i kveld. Men siste varsel på yr.no går faktisk ut på at regnet skal slutte kl. 18.00. Det har også arrangørene sett.

– Ja, vi har bestemt oss for å kjøre på. Vi tar det været som kommer. Underholdning og bål blir det uansett og grillene er klare, sier Midtlien.

I år som i fjor er det Rotary som sørger for stort St. Hansbål på Geitryggen. Ut fra stemningen i fjor, var det veldig populært å endelig ha et stort felles bål på årets lyseste dag. Bålet tennes når underholdningen på scenen er ferdig, ca. 20.15-20.30.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.