Hamar Rotary, Domkirkeodden og Hamar kommune hadde stor suksess med St. Hans-festen i fjor. 4.000 mennesker la kvelden til Odden, langt flere enn det arrangørene hadde drømt om.

SE HER: Slik blir været i kveld

I år er programmet utvidet. Som i fjor settes det opp store griller på området, men maten må du ta med sjøl. Det er ikke lov å bruke engangsgriller. Grillene skal være varme fra kl. 18.

Fra scenen blir det underholdning fra klokka 19. Derfra får du høre Lisa Nybrott med band, Geirr Lystrup framfører egne sanger og byr opp til allsang, det blir oppvisning av PS: dance, og dessuten får du høre Bernt Ola Volungholen, operasangeren som ble kåret til Mesterborger av Hammer by i 2016.

Men så var det været da. Kultursjef Morten Midtlien innrømmer at de har vært i tvil om hva de skulle gjøre da meteorologene meldte dårlig vær i kveld. Men siste varsel på yr.no går faktisk ut på at regnet skal slutte kl. 18.00. Det har også arrangørene sett.

– Ja, vi har bestemt oss for å kjøre på. Vi tar det været som kommer. Underholdning og bål blir det uansett og grillene er klare, sier Midtlien.

I år som i fjor er det Rotary som sørger for stort St. Hansbål på Geitryggen. Ut fra stemningen i fjor, var det veldig populært å endelig ha et stort felles bål på årets lyseste dag. Bålet tennes når underholdningen på scenen er ferdig, ca. 20.15-20.30.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00