For Tone-Kjersti Hulleman, også kjent i Hamar som Tante Rosa, har samlet en flokk musikere, kulturfolk og frivillige. Den nevnte datoen slår de seg løs i Hamar Teater, og alle inntektene fra arrangementet går til Rosa Sløyfe-aksjonen 2017.

Og er du glad i kjoler, så er denne kvelden dedikert til deg. En sentral post på programmet, er en stor kjoleauksjon, hvor førti modeller skal vise fram om lag like mange kjoler. Alle er brukt fra før, og har blitt donert av privatpersoner. Primus motor Hulleman forteller til HA at de allerede har fått inn førti kjoler i alle kategorier. Kari Bjørnstad fra Oslo kom i kontakt med Hulleman via Facebook, og har selv donert fire kjoler til auksjonen.

– Jeg er operasjonssykepleier, og har vært med på mange tragedier med brystkreft. Derfor er det veldig hyggelig å få være med på dette, sier Bjørnstad.

For Hulleman er arrangementet helt etter hennes hjerte. Det vil også være mulig å by på kunst laget av Wenche Hals og Mathias Masarati Nordby.

– Jeg har vokst opp i en familie som er opptatt av å ta vare på ting, og hverandre, sier Hulleman til HA.

Nå håper hun folk vil møte opp i Hamar Teater, både for å oppleve kulturelle innslag, støtte en god sak, og for å by på kjoler.

– Det handler om å gi, ta vare på, og stå sammen, sier Hulleman.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00