For i disse dager er selskapet Jobzone igjen ute etter kandidater til sin årlige veldedighetspris. Mette Thorslund, daglig leder i Jobzone i Hedmark, håper det vil strømme på med gode kandidater. Fristen er allerede 26. januar. – Det er blitt en tradisjon nå, og vi opplever at mange vet om oss. Vi regner med at vi får gode kandidater i år også, sier hun.

De fleste Jobzone-avdelingene i landet deltar i tildeling av veldedighetsprisen. Den lokale vinneren i hver avdeling får 10.000 kroner, men er også med i en landsomfattende konkurranse. Her er premien 100.000 kroner som vinneren kan bruke i veldedighetsarbeidet sitt.

I fjor var det Thormod Larsen fra Hamar som fikk prisen. Larsen har gjennom mange år gjort en formidabel innsats i Frelsesarmeen, og krøniken var med da han ble overrasket med prispengene.

– Vi har fått mange tilbakemeldinger på at det var en populær tildeling. Det var flere som hadde sett ham som en god kandidat, sier Mette Thorslund, som synes det er flott at de kan bidra til å trekke fram mennesker som står for gode verdier.

– Mange tenker kanskje at det de gjør er så lite, men hvis det de gjør, betyr noe ekstra for andre, så er det det vi ser etter, sier Thorslund.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00