Karoline Sund Aga går siste året på Medier og kommunikasjonslinja på Hamar Katedralskole. De 15 elevene har valgt å ta dette siste året gjennom en yrkesfaglig ordning. Åtte av elevene har valgt film, men de resterende er ute i grafiske bedrifter. Karoline Sund Aga er dette året i Hamar Arbeiderblad, og har fått prøve seg på mange filmoppdrag.

– Jeg synes jeg har lært utrolig mye. Det er så mye mer spennende enn å sitte på skolebenken, sier Hamar-jenta.

Til våren skal hun ta svenneprøve, men før den tid skal hun gjennom to «prøvesvenneprøver». Filmen om Kjell Erik Andersen er hennes første test, og den er gjennomgått og godkjent.

Tusenkunstneren selv synes det bare var morsomt å få festet noen av oppfinnelsene sine på film. Her får du se platespiller-bilen hans som han kan manøvrere fra avdeling til avdeling. For ikke å snakke om kaninhuset der de eldre kan få følge med og kose med kaninene fra innsiden. På filmen viser han også fram innhegningen i uterommet som i sommerhalvåret blir brukt til dyr.

– Jeg har vist fram filmen til alle som er med på den. Morsomt at vi får vist hva vi driver med, sier Kjell Erik Andersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.