Som HA skrev om tidligere i høst, måtte Ankerskogen midlertidig stenge alkoholsalget i velværeavdelingen. Grunnen var at de ansatte som hadde tatt kunnskapsprøven som kreves for å kunne ha skjenkebevilling, hadde sluttet.

Nå er ny søknad om bevilling behandlet, og nye personer har gjennomført kunnskapsprøven.

– Det ble én måned uten alkoholservering i velværeavdelingen, men 4. november kom det på plass. Nå er det som før, sier daglig leder Morten Lillehagen.

Ankerskogen har i høst vært i dialog med flere aktører om drift av kafeen. Blant andre Hai Hang. Her er ikke noe avklart foreløpig.

– Vi er i dialog med en som er aktuell til å ta over driften av kafeen, noe vi håper å ha klart om kort tid, sier Lillehagen, sier Lillehagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.