Deltagere fra i alt åtte ungdomsskoler på Hedmarken snørte på seg skøytene og hadde noen morsomme timer ute på isen. Hockey-interessen i distriktet dreier seg ikke bare lenger om topphockey, men mange ønsker rett og slett bare å ha det morsomt ute på isen med puck. Det har kommet mange islagte løkker rundt omkring som er fulle av ungdommer hver kveld. Mange av disse ungdommene ønsket å vise sine ferdigheter på onsdagens skoleturnering, som foregikk i både nyhallen og gamlehallen.

- Jeg husker selv at jeg var med på dette på 90-tallet, Og det er viktig at du får med at dette ikke hadde gått uten et flott samarbeid med Storhamar hockey,forteller Ajer-lærer Lars Mikalsen, som også sitter i arrangementskomiteen.

Les også: Storhamar spilte showkamp ute i Løten

To andre som smiler fra øre til øre er Ive Galåsen og Malin Nordal.

-Vi tapte første kampen mot Løten ungdomsskole, men vi tar den kampen som oppvarming og satser på seier i vår neste kamp, sier Ive Galåsen.

Ishockey er ikke lenger bare for gutta. Det var 32 skolelag som møttes i turneringa onsdag, og av dem var det 12 jentelag. Jenteklassen endte med seier til Løten, mens det var Ajer som vant gutteklassen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.