Det er foreningen Under Brua i samarbeid med Mental Helse, 3k-Live og Gregers som står bak konserten, og alle inntektene går til Frelsesarmeen.

GT Sara, eller Gerd Thoreid som hun heter, har hele livet hatt et spesielt forhold til nettopp Frelsesarmeen som tidligere soldat i Hamar.

– Det har vært livet mitt, det. Nå er denne konserten noe som hører jula til, så de får ikke nei hos meg når de spør, sier GT Sara som har vært med på alle de åtte foregående konsertene.

Ikke engang en veldig vond rygg ser ut til å sette stopper for den spreke 92-åringen. Og når hun går på scenen på Gregers søndag ettermiddag, har hun også med seg musikere, Kari (Ormestøyl) & Kara som kompe henne.

– Det blir noen hyggelige timer, og jeg håper det kommer masse folk som vil roe seg ned litt i julekaoset, sier GT Sara som sjøl skal feire julekvelden hos datteren sin på Ådalsbruk i år.

Alle som har opplevd GT Sara vet at de må regne med småhistorier som ikke egner seg for de aller sarteste. Og slik blir det også denne gangen. – Jeg forteller de historiene i kjerka også. Det må ikke bli for stivt, mener humørsprederen som har stått på utallige scener siden hun ble kjent på 70-tallet. Musikk skal det også bli søndag, og det blir nok en blanding av julesanger og andre sanger fra repertoaret hennes.

Konserten søndag er gratis, men håpet til arrangørene er at du har med deg penger som du kan putte i Frelsesarmeens julegryte. Kari Ormestøyl & Kara skal også ha sin egen avdeling i tillegg til å spille med GT Sara. I tillegg får du høre Arvid «Akke» Strand og Toril Ingeborg Nybrott. Konserten er ventet å vare i to timer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.