Det sier han som en kommentar til Jørgen Rognes meningsytring. Selv er Johnsen klinkende klar på at hans mandat nå er å jobbe for øst overfor storting og regjering.

– De som stemte for øst, gjorde det ut fra sin overbevisning om hva som er best for byen, og det skal de ikke ha dårlig samvittighet for, sier Johnsen.

Han gir imidlertid Rogne rett at kritikken mot Jernbaneverket har vært litt for krass.

– Jeg oppfatter Jernbaneverket som at de tåler det og hever seg over det. Det eneste som kan ødelegge for dobbeltspor forbi Hamar, er økonomiske prioriteringer. Og der er det full krig mellom ulike landsdeler. Vest er nå historie, og ikke noe tema i mitt hode, sier Johnsen, som tror sjansene for å nå fram med øst overfor departementet er gode.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.