Det skriver E24 mandag formiddag.

Her kan du lese bakgrunnen for saken.

Overfor E24 bekrefter advokat Terje L. Michaelsen i Advokatfirmaet Mageli at Hamar-selskapet anker dommen. Han viser for øvrig til daglig leder i Madriku, Erik Jacobsen, for ytterligere kommentarer.

– Vi har ingen kommentar utover det at vi mener rettsavgjørelsen i tingretten er feil, og at vi derfor anker, sier Jacobsen til E24.

Olav Thons advokat Christian J. Aubert sier til E24 at han er kjent med anken.

– Slik saken har gått i tingretten er det ikke overraskende. De har vel lyst til å drive et par år til med det samme navnet. Tingrettens dom bygget på at det var brudd på markedsføringsloven, men vi vil også hevde at det er brudd på loven om varemerker, sier han før neste rettsrunde.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.