Hamar og omegn hundeklubb håper mange vil legge lørdagen til parken. Anne Berit Jensen i arrangementskomiteen kan love mange ulike aktiviteter i løpet av dagen.

– Her blir det aktiviteter innen lydighet, rallylydighet, det blir brukshundsaktiviteter og litt agility. Vi tar hele parken i bruk, sier hun.

Aktivitetene på Hundens dag er åpne for alle, enten du er medlem av hundeklubben eller ikke.

– Kanskje er det noen der ute som lurer på om de skal anskaffe seg hund. Hvis de kommer hit, kan vi bidra med råd og tips, og de kan også få se mange ulike hundetyper. Hvis det er andre som bare har lyst til å se på hunder i aktivitet, så må de gjerne komme. Her blir også en mulighet til å kjøpe seg en kopp kaffe, kaker, pølser og brus, sier Anne Berit Jensen.

Midt på dagen lørdag er det også lagt opp til miljøtrening av hunder, og dette er åpent for alle.

På slutten av dagen blir det også en hundeparade i parken. Da skal alle hundene, både rasehunder og blandingshunder, få vise seg fram.

Hamar og omegn hundeklubb har i lengre tid forsøkt å finne et område som egner seg for samlinger og trening. Men det har ikke vært så lett. I dag bruker de et område i Øvre Vang.

– Vi ønsker et sted der vi også har mulighet for å være innendørs. Dessuten bør det ligge slik til at en lett kan komme dit selv om en ikke disponerer bil. Vi har også et ønske om at området er tilgjengelig også personer som har funksjonshemninger, sier Anne Berit Jensen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.