– Hit er alle invitert, også de som ikke spiller håndball, sier Bjørn Inge Os, daglig leder for Storhamar Håndball.

Les også: Stjernespiller Heidi Løke skal pendle mellom tre byer og spille for Storhamar.

I helga vil Hamar uansett blir preget av at det er Storhamar cup, som regnes som landets største turnering i sin form. 334 lag fra store deler av landet er påmeldt, til sammen 4.000 håndballspillere i alderen 9 til 18 år. Med foreldre og ledere regner arrangørene med rundt 10.000 tilreisende til byen.

– Dette er tilreisende som legger igjen mye penger i byen så vi håper næringsdrivende i byen får med seg det, sier Bjørn Inge Os.

Men på torget er tilbudet gratis. Ina Taasaasen, sjef for underholdningen, opplyser at showet vil startet med dansere fra PS: Dance. Konferansier for kvelden er Truls Pedersen.

Storhamar Håndball har også inngått avtale med en elevbedrift fra Katta, Eventicon UB, som skal ha eget studio i Vikingskipet. De vil bli synlige både på Facebook og Instagram, i tillegg til at innslagene vises på storskjerm i hallen.

I månedsskiftet juli/august skal Storhamar Håndball dra på cup til Hamars vennskapsby, Viborg. Alle lagene som er med i cupen til helga er utfordret til å ta et kreativt lagbilde som skiller seg fra andre lagbilder. Det laget som vinner konkurransen får oppholde og deltakelse i Viborg-cupen som premie.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.