– Det skal bli så fint å få pakket opp igjen alle varene og få vist dem fram i så fine, lyse lokaler, sier Ingrid Røsbak, som bokstavelig talt flytter fra innerst inne til ytterst ute. Kontrakten om nye lokaler ble underskrevet fredag.

Det ble en litt spesiell jul for innehaveren av undertøysforretningen Innerst Inne. Lillejulaften klokka 15.30 fikk hun beskjed om at hun måtte ut av Kvartal 48 i løpet av en ukes tid! Romjula og de første dagene i januar har gått med til nedpakking og nøyaktig registrering av varer. Deler av kvartalet skal som omtalt bygges om til kontorer for Skatt øst.

Det er foreløpig litt usikkert når Ingrid Røsbak kan pakke opp igjen varene sine og flytte inn i nye lokaler. Det avhenger av hvor lang tid det tar å avvikle Barnemagasinet, men det antas å ta to-tre måneder. Opphørssalget er i full gang.

– Vi har mange faste kunder fra et veldig stort område, og de har visst hvor de kan finne oss. Nå håper jeg at de er lojale og følger med over i nye lokaler og at det kanskje kommer nye til, sier Ingrid Røsbak. Hun synes det er litt trist at hun ikke har fått varslet kundene sine om endringene, siden hun fikk så kort varsel på å flytte ut. Da HA skrev om byggeplanene i Kvartal 48, hadde hun en jevn strøm av kunder som fryktet at hun skulle legge ned. Men nå blir det i stedet bare en pause til de nye lokalene står klare.

Berit Kirkeby Larsen, som sammen med Guri Sormbroen har drevet Barnemagasinet, skal nå arbeide på Innerst Inne ved behov.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00