– Det skal bli så fint å få pakket opp igjen alle varene og få vist dem fram i så fine, lyse lokaler, sier Ingrid Røsbak, som bokstavelig talt flytter fra innerst inne til ytterst ute. Kontrakten om nye lokaler ble underskrevet fredag.

Det ble en litt spesiell jul for innehaveren av undertøysforretningen Innerst Inne. Lillejulaften klokka 15.30 fikk hun beskjed om at hun måtte ut av Kvartal 48 i løpet av en ukes tid! Romjula og de første dagene i januar har gått med til nedpakking og nøyaktig registrering av varer. Deler av kvartalet skal som omtalt bygges om til kontorer for Skatt øst.

Det er foreløpig litt usikkert når Ingrid Røsbak kan pakke opp igjen varene sine og flytte inn i nye lokaler. Det avhenger av hvor lang tid det tar å avvikle Barnemagasinet, men det antas å ta to-tre måneder. Opphørssalget er i full gang.

– Vi har mange faste kunder fra et veldig stort område, og de har visst hvor de kan finne oss. Nå håper jeg at de er lojale og følger med over i nye lokaler og at det kanskje kommer nye til, sier Ingrid Røsbak. Hun synes det er litt trist at hun ikke har fått varslet kundene sine om endringene, siden hun fikk så kort varsel på å flytte ut. Da HA skrev om byggeplanene i Kvartal 48, hadde hun en jevn strøm av kunder som fryktet at hun skulle legge ned. Men nå blir det i stedet bare en pause til de nye lokalene står klare.

Berit Kirkeby Larsen, som sammen med Guri Sormbroen har drevet Barnemagasinet, skal nå arbeide på Innerst Inne ved behov.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.