– Ja, er det ikke lyst og flott, sier Ingrid Røsbak som nå har åpnet butikken sin igjen i lokalene etter Barnemagasinet i gågata.

Les også: Barnemagasinet legges ned

Hun startet Innerst Inne for 16 år siden inne i Kvartal 48. Som HA har omtalt, ble det bråbestemt at Kvartal 48 skulle bygges om og at de fleste forretningene der måtte ut. I løpet av ei uke var hele Innerst Inne pakket ned i pappkartonger og satt på lager. På samme tid bestemte Barnemagasinet seg for å avslutte, og Ingrid Røsbak grep sjansen. Nå er lokalene pusset opp, og midt på dagen strømte det på med kunder.

– Det er blitt mye «velkommen tilbake» i dag. Jeg hadde mange faste kunder, og det er hyggelig å se en del av dem her i dag, sier Ingrid Røsbak. Hun har fått høre fra naboer rundt Kvartal 48 at en del har vært på leting etter butikken de siste månedene.

Lokalene ble stort sett ferdige til åpningen. Her er det røft betonggulv som skal stå i kontrast til sart undertøy. Det gjenstår å sette opp vegger bak utstillingsvinduene som skal skjerme litt.

– Vi måtte utsette alle leveranser da vi måtte ut fra Kvartal 48, så nå kommer det til å strømme inn med varer. I den gamle butikken var det fullt med tre stativer, her trengs det mye mer og det kommer, sier Ingrid Røsbak, som er klar for å kjempe om kunder i sentrum.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00