• Ruun Ali.
  • Tesfagabr Tekizgi.
  • Halimo Meali Farah.

Ruun Ali

Hamar

– Jeg har bodd i Hamar i åtte måneder nå med mine tre barn. Det er bra her. Før bodde jeg i Engerdal, og der var det bare en butikk, og lite muligheter til å kjøpe klær og sånn. Hamar er stort og fint.

Tesfagabr Tekizgi

Hamar

– Det har vært bra å komme hit. Det er så fint i Hamar. Jeg har vært her i nesten fire måneder. Alle passer på her, og det er trygt å bo her. Tidligere bodde jeg på Koppang.

Halimo Meali Farah

Hamar

– Det er bra i Hamar. Det er en fin by, og den er liten. Jeg har vært her i fire år, og har bare bodd i Hamar siden jeg kom til Norge. Det er også bra at vi kan få være med å jobbe dugnad slik som nå.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.