• Ellinor Emblem, Hamar.
  • Tove Skoug, Hamar.
  • Svanhild Aspen Løkken.

Ellinor Emblem, Hamar:

– Innlandets urbane hjerte synes jeg er ganske ålreit. Hamar er den største byen i Innlandet, så det passer bra. Jeg har bodd i Oslo i mange år, og opplever at Hamar er ganske urbant. Det er en by på landet, og her trives vi veldig godt.

Tove Skoug, Hamar:

– Visjonen blir litt luftig, men Hamar er en bra by å bo i. Vi får se hva dette urbane hjertet blir etter hvert. Visjoner blir fort store, fine ord, og jeg avventer hva det skal fylles med. Jeg ønsker kommunen alt godt, altså!

Svanhild Aspen Løkken, Hamar:

– En visjon er en pekepinn. Innlandets urbane hjerte høres spennende ut. Mye av det urbane er på plass, men det gjenstår ennå mye. Først når vi får det bærekraftige i bunn, får vi en pulserende og tett by. Dette krever vilje og handling fra politikerne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.