Dordy Wilson skal lede skole- og oppvekstfeltet i Hamar.

Hun tiltrer stillingen 1. juni i år. Dordy kommer fra stillingen som instituttleder ved institutt for samfunnsvitenskap ved Høgskolen i Innlandet.

Hun er 51 år, har en PH.D. fra NTNU og lang erfaring fra utdanningssektoren. Wilson har jobbet som lærer, spesialpedagog og høgskolelektor.

Tydelig 

- Med Dordy Wilson får vi en tydelig og faglig orientert leder inn i en svært viktig lederrolle i kommunen, skriver rådmann Bjørn Gudbjørgsrud i en pressemelding.

- Dordy har et stort engasjement for opplærings- og oppvekstfeltet, og hun er særdeles kunnskapsrik på området, legger han til. 

Dordy Wilson får ansvaret for mer enn 800 årsverk i 9 barneskoler, tre ungdomsskoler, 21 kommunale barnehager, spesialpedagogisk team og PP-tjenesten.

Takker for tillit

- Jeg takker for tilliten, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene i en kommune som satser på kompetanseutvikling og kvalitet, i samarbeid med alle som arbeider for barn og unges opplæring og oppvekst, sier Dordy Wilson.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.