– Det er veldig artig når de unge engasjerer seg. Selv om det er viktig med fokus på handel og service, er det kanskje ikke dette de ser på som viktigst. De unge søker mer etter møteplasser, forteller Dobloug over telefon til HA. Hun setter pris på ungdommens engasjement for sentrum.

Dobloug har tidligere i vår gått rundt i sentrum med de samme elevene og hørt på forslag de har kommet med.

– Vi har raskt tatt tak i flere ting de har foreslått, som WiFi i sentrum, ladestasjoner for mobil, og vannkraner, forteller hun. Ny vannkran har dukket opp på lekeplassen i Strandgateparken, og flere er planlagt for både Koigen og Ankerskogen.

– Det er mye å glede seg over i sentrum, og flere av butikkene gjør det veldig bra, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.