– Er det ikke blitt fint her?, spør Karin Austeng, som har åpnet Studio 108 sammen med Anita Andersen. Hun viser rundt i lokalene i den gamle stasjonsbygningen, lokaler som ikke har vært i daglig bruk på årevis. Nå er det nymalte, lyse, fine rom. Et treningsrom, en ekspedisjon og en garderobe med tanke på å trene Ashtanga yoga. Men bak det nye yogastudioet ligger det mye pågangsmot og mange dugnadstimer.

– Det er et gammelt bygg, og det var ufattelig møkkete her. Det var 15 års spindelvev inni de doble vinduene. Men da vi fikk avtale med Rom eiendom, som eier bygget, gikk vi på med krum hals. Vi har skrubbet og malt og er veldig fornøyd med resultatet, sier Karin Austeng.

De har begynt litt forsiktig med to kveldskurs og et dagkurs. Fra januar er tanken å ha kurs daglig, både på dag- og kveldstid.

Karin kom i kontakt med yoga for første gang i 2002 og ble hekta da hun begynte med Ashtanga yoga. Siden dro hun til India for å bli instruktør. Nå håper hun at også andre kan bli hekta på denne spesielle formen for yoga som kan oppleves som god trening, både rent fysisk og på tankevirksomheten. Ashtanga har veldig fokus på bevegelse og pust

– De som kommer hit og trener, er som regel søkkvåte av svette når de går igjen, samtidig som en blir rolig inni seg, sier Karin Austeng.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00