Elin Barmoen er Parkgårdens egen kulturvert i full stilling. Hennes motto er at «det er bra med alt som skjer».

Hun lager egne aktiviteter for beboerne på sykehjemmet og i trygdeleilighetene som er i samme bygg, og samarbeider tett med Parkgårdens egen venneforening og aktiviteter og arrangementer.

Og én gang i måneden blir det invitert til kino i kantina.

Den gamle klassikeren «Fjols til fjells» med salige Leif Juster gjorde stor lykke da den ble vist. Som seg hør og bør, bys det både på smågodt og pop corn.

Sjette trinn ved Rollsløkken skole har laget minnebøker for beboerne på avdeling én, og det var så hyggelig at beboer Evelyn Borgen gjerne vil sende en hilsen og takke til sjetteklassingene Gunnar, Petter og Sofie gjennom avisa.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.