Det er hektiske dager med innkjøring både for barn og voksne i barnehagen som har 96 plasser. Mange av dem kommer fra Skjønsberg-, Brattbakken og Sagatun barnehager som nå er lagt ned. Mange kjenner hverandre fra før, som Nicoline Zachariassen Bekkelien og Nora Børke Hozori som begge kommer fra Skjønsberg.

– Vi holder på å lage heksebrygg, forklarer Nora, mens Nicoline og Ola Viken plukker en ladning med magiske rabarbrablader. Både Nora og Nicoline synes de har fått det veldig fint i den nye barnehagen sin der de nå går på førskolegruppe.

– Barnehagen er stor, men den er inndelt slik at barn og foreldre lett kan forholde seg til sine små grupper der de hele tiden møter de samme barn og ansatte, sier Guri Anne Scheie.

Både hun og flere av de andre ansatte kommer fra små barnehager, men hun lovpriser den fleksibiliteten Lundbo har med 30 ansatte.

Nå er også uteområdet på Lundbo klart, med mange ulike lekebaser og aktiviteter. På framsiden av barnehagen mot Furnesvegen er det sykkelbane.

– I tillegg til at barnehagen er lys, ren og ryddig, har den en helt utrolig lyddemping. Her kan vi snakke til hverandre med helt vanlig stemme. Fantastisk, sier Guri Anne Scheie.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00