Barm Oppfølgingssenter kan i år markere 20-årsjubileum. I tillegg er det omtrent 10 år siden både Værestedet Arbeideren og Boligtiltaket Folkestadsgate ble satt i gang, og på søndag skal jubilantene feire.

– Vi tenkte at dette var en god anledning til å slå seg sammen for å feire litt, sier tiltaksleder Frode Stensrud fra Barm Oppfølgingssenter.

De ulike aktørene, som sammen utgjør Hamartiltakene, kan nemlig presentere et solid jubileumsprogram. Petter Nyquist, kjent fra tv-serien «Petter uteligger», stiller som foredragsholder og Ingrid Olava kommer for å holde konsert.

– I tillegg kommer Christina Jacobsen med fullt band som et lokalt bidrag, sier Roy Arne Engebakken fra Boligtiltaket Folkestadsgate.

Kveldens konferansier, Liljana Eriksrud Berntzen er klar på at programmet er relevant for de aller fleste.

– Med denne konserten skal vi feire, men vi ønsker også å sette rusmisbruk og menneskeverd på dagsorden. Vi har et veldig spennende program i år, sier hun. Arrangementet avvikles i Vang kirke førstkommende søndag, og arrangørene håper at mange tar turen.– Vi regner ikke med å fylle hele kirken, men vi håper selvsagt at mange har lyst til å komme. Det er en utrolig vakker kirke, men det også et veldig bra konsertrom, sier Stensrud.

– Vi gleder oss og vi tror dette blir bra, sier Engebakken.

– Vi ønsker alle velkommen, og det er mange som allerede har meldt sin ankomst, sier Engebakken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.