Steinkjer-mannen, som gjorde hamarsing av seg i 1996, hadde ansvaret for transport og logistikk under Ungdoms-OL for ett år siden. Da ble det satt ny olympisk rekord: Alt utstyr (og det er store mengder) kom dit det skulle, til riktig tid. Ingenting ble skadet eller borte.

– Jo, ja, takk, sier en ganske så beskjeden Øksnes når jeg ringer for å gratulere. Han er veldig takknemlig for å ha blitt kåret til Årets Medarbeider, men han er også veldig rask til å dele hederen med alle de dyktige sjåførene og sortererne som sørget for at alt gikk riktig og raskt for seg.

– Jeg holdt på med planleggingen alene i to måneder, og det var litt vanskelig å beregne hvor mye plass alt utstyret ville ta, sier Øksnes. For her var det snakk om kjelker, slipemaskiner, alpinski, langrenns- og hoppski, store hockeybager og mye annet. I tillegg kjørte de ut mat til alle funksjonærene.

Konsernsjef Tone Willie skryter av Hallvard Øksnes.– Jeg er imponert over jobben han gjorde, sier hun.

Nå skal han inn til konsernsjefen og få diplom og premie: et håndballarrangement med opphold for to.– Jeg er tilnærma det en kaller sportsidiot og skulle gjerne hatt med meg håndball-VM for damer i Tyskland i desember, røper han.

Både Øksnes og kona Inger Lise Aanonli har arbeidsplassen sin på postterminalen i Hamar. Der jobber Øksnes med lederstøtte, data- og IT-støtte og kvalitet. I fjor hadde han 40 årsjubileum i Posten.

Hockeyinteresserte har sikkert også hatt kontakt med Øksnes. I 17 år var han frivillig i Storhamar Hockey, som arenaansvarlig- og sjåfør på ismaskinen. Nå har han gitt seg med det, men ser likevel mye hockey siden sønnen Andreas er A-lagsspiller på Vålerenga.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.