Han og de andre på bofellesskapet forbereder seg på ei veldig travel helg. Lørdag og søndag arrangerer de loppemarked i gymsalen på Ridabu skole, og de vet at det er masse arbeid som venter. – Men det blir moro, sier Jakob og får bekreftende nikk fra de andre i bofellesskapet.

De har litt erfaring for nå er det tredje året de trommer sammen til loppemarked. Første året holdt de det på Elverhøy, andre året la de det til Øvre Vang. – Og da var det helt ville tilstander, bryter Jakob inn. Derfor har de store forventninger til helga på Ridabu skole.

I et helt år har de hentet lopper. Kjell Åge Emilsen og Finn Robert Myrvold som jobber på Elverhøy, har kjørt bygda rundt og har hatt med seg hjelpere fra bofellesskapet. Da krøniken var på besøk fredag, hadde de allerede kjørt en stor ladning med kasser til gymsalen. Utenfor Elverhøy var det store stabler med kasser, og enda hadde de en hel bod full av lopper.

– Vi må takke alle som har gitt oss så fine ting, sier Finn Robert Myrvold, og viser fram flotte bilder, utrolig mye kopper, kar og pynteting. Helt klart noe for enhver smak. Innimellom er det også noen skikkelige godbiter for dem som vet å lete.

Og pengene? – Vi sparer til uteplassen vår, grillhytte eller anneks. Så langt har vi fått inn 100.000 kroner. Vang Lions har også satt av penger til oss og det setter vi stor pris på, sier Myrvold.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.